Dialog

its ideasIt’s learning kommer nå og besøker oss tirsdag 26. mai. Vi kommer til å snakke med to av deres interaksjonsdesignere om det som har kommet opp i debatten den siste uken. Dette er et møte vi ser frem til, og vi ser på dette som en begynnelse til å sette opp en god kommunikasjonskanal mellom brukerene og It’s learning. Vi mener også at kommunikasjonen bør gå lengre enn til interaksjonsdesignerene, og at brukerene må prioriteres mer sentralt.


Det ser ut som det skjer ting nå. @evensr påpeker at It’s learning har satt opp en egen feedback-portal, hvor brukere kan foreslå og stemme frem forbedringer. Dette likner veldig på systemet Ubuntu-samfunnet bruker for å finne brukerenes ønsker. Kanskje det neste naturlige steget er å sette opp en bugtracker?

Mens de fleste brukerene er studenter, er det minst like viktig at faglærerene bruker systemet på en god måte. En «lektor fra Hordaland» skriver litt om sin opplevelse av It’s learning-systemet, og om hvordan det kunne vært bedre. Hvorfor må faglærere legge opp samme fag år på år, når ikke så mye av innholdet har forandret seg? Og hvordan påvirker dette motivasjonen til å gjøre seg flid med fagoppsettet?

Vi takker alle som engasjerer seg i denne saken og har kommet med gode innlegg. Vi håper dere holder oppe engasjementet, så fortsetter vi i Altund arbeidet ved semesterstart til Høsten.

3 kommentarer om “Dialog

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s