Bedre hukommelse – bedre eksamen!

Onsdag 27. oktober arrangerer AltUnd i sammarbeid med Studentservice, Sit og Tekna memokurs med Oddbjørn By.

Det blir to foredrag. Et på Dragvoll i D10 kl 10.15 – 12.00 og et på Gløshaugen i F1 kl 16.15 – 18.00. Dette er en skikkelig god mulighet til å lære noen triks til eksamen!

Omtale av kurset:

Noen tror at det er umulig å få bedre hukommelse. Gjennom Memo-skolen på NRK fikk vi se at det er mulig å huske utrolig mye. Å kjenne til teknikkene, og å bruke de riktig er ofte alt som skal til. Det fikk Oddbjørn selv erfare da han nesten tapte NM i hukommelse for lesere av Memo-bøkene han har skrevet.
Å huske en hel pensumbok er umulig. Derfor er det viktig å ha en strategi for å huske mest mulig av det du har lært. På kurset får du oppskrifter til å huske forskjellige skolefag, presentasjoner, navn, språk, dans, hukommelsestriks, huske til eksamen og mye mer. Ved å huske mer effektivt kan du bruke tida på andre ting.
Kurset handler ikke om mindmaps eller forbokstavsord, men om Memo – en kombinasjon av de beste husketeknikkene fra antikken, og teknikker forfatteren har lært av utøvere i VM i hukommelse eller utviklet selv.
Oddbjørn By er norsk mester i hukommelse. Han har blant annet lært tre tilfeldige personer å huske tusen desimaler av pi (3,14) på ti timer på TV2 i 2006. Han er kjent fra Schrödingers Katt, Newton, Lørdagsmagasinet og andre program på radio og tv. Mer info finner du på www.oby.no

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s