Skal du starte på masteroppgaven til høsten?

Det kan ofte være både skummelt og vanskelig å komme i gang med skrivingen. Vi ønsker å sette fokus på akademisk skriving gjennom et kick-off-seminar på Dragvoll, i begynnelsen av høstsemesteret 2011.  Dette skal også være et kick-off seminar hvor man får inspirasjon til å sette igang, både om du allerede er kjempeklar, eller om du trenger et lite puff i ryggen.

Seminaret vill være for masterstudenter som skal begynne å skrive masteroppgave. Vi ønsker at seminaret skal gi kunnskap om akademisk skriving, hvordan komme i gang med skriveprosessen, kildekritikk og kildehenvisning, og motivere studenter til å komme i gang med skriving av masteroppgaven.  Og gi et innblikk i forskjellige spørsmål en masterstudent kan sitte med.
Spørsmål du kanskje sitter med kan være:
Hvordan komme i gang og hvor begynne?
Hva er veilederens rolle og hva er studentens jobb?
Angst for å skrive – hva gjør jeg?
Motivasjon, hvor er du?
Publisering – «så gjør vi så..»?
Har du andre ideer om tema du mener det er viktig å ta opp i et master kick-off? Kom med et innspill – post en kommentar!
Dersom du ikke har kommet så langt som til å bestemme deg for tema for masteroppgaven, kan masterbloggen.no være en fin side å titte innom. Her publiseres masteroppgaver av studenter fra hele landet. Et godt utgangspunkt for å hente både inspirasjon, noen gode tips og gode ideer!

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s