Nye potensielle medlemmer…

Som dere helt sikkert har sett så er vi på letingen etter to nye medlemmer fra våren 2012. Siden Marius skal slutte til våren og Stig Andre ikke kunne være med i AltUnd allikevel, prøver vi derfor å finne to nye medlemmer.

Vi har lagt ut stillingsannonsen på bloggen vår og på facebook. Dette har skapt en god del interesse for AltUnd. Og så har vi endelig fått trykt noen plakater med stillingsannonsen vår, som vi skal henge opp på Dragvoll og Gløshaugen /Vassbygget i løpet av denne uken. Vi er jo i all hovedsak interessert i studenter fra AB, IVT og NT – fakultetene, men dersom vi får inn en god søknad fra en student fra de andre fakultetene er vi selvfølgelig også interessert.

Som jeg allerede har nevnt har vi allerede fått inn en del søknader. Hver gang vi lyser ut stillinger hos AltUnd er det utrolig interessant å se hvor engasjert studentene ved NTNU er, og hvilke saker de har på hjertet. Vi skulle ønske at vi kunne ha tatt inn alle søkere – da hadde vi sikkert skapt mye blæst rundt undervisningskvaliteten på NTNU. Dessverre så er medlemstallet vårt begrenset til 7, så da er det bare å velge mellom de beste.

Hvis DU er opptatt av undervisningskvaliteten på NTNU og fortsatt vurderer å sende inn en søknad, IKKE NØL!! Vi vil gjerne vite hva du er opptatt av, kanskje det er AKKURAT DEG vi er på utkikk etter?

De neste to ukene blir kjempespennende. Hvem sender inn en søknad, hvem tar vi inn til intervju, hvem blir det til slutt? Du får lese mer om hvordan det går så snart søknadsfristen har gått ut.

 

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

Kobler til %s